a


11 Mart 2014 Salı

Favori Çanta Nemlendiricim : Dalan D'olive



*
~ Herkese Kocaman Merhaba ~

 *

Bugun sizlere uzun zamandır yazı paylasamamanın gazıyla hemen bir yazı hazırlıyorum. Ama ekleyeyim mutlaka ZALIMSIN TTNET. Yok arkadaslar almayın ben tahhutle aldım o yuzden su an iptal edemiyorum ama superonline filan alın, ttnet iskencesine katılmayın.



Neyse gelelim bu urune. Aramızda Dalan D'olive Kremi gormeyen kalmamıstır. Benim favori canta kremim. Kokusu evet biraz abartılmıs olsa da ben bayılıyorum kokusuna. Mis gibi tertemiz zeytin yagı kokusu.cocuklugumuzdan beri alıstıgımız o mis gibikoku.  Bu kremi asıl sevme sebebim  nemlendirmesi. 

Anlayamıyorum Bir Liralık bir krem nasıl bu kadar guzel nemlendirir. Elimde bes altı markanın canta boyu nemlendiricisi var ve hic biri bu bebek gibi olamaz.


 soyle ki ne zaman ellerim cok kurusa ve bir kac gun bi sekilde nemlendirememmis ya da kimyasala maruz bırakmıs olsam bu minnos yardımıma yetisiyor ve derinlemesine nemlendiriyor . Sanki diger nemlendiriciler tam kurumamıs ,icte nemli ama yuzeyi kurumus eller icinken bu guzellik tamamen icten dısa nem icin.


Kesinlikle almanızı tavsiye ediyorumm. (ki beni okuyanlar bilir "bir seyi kesinlikle tavsiye etmem" cok nadir gorulur ) Ben buyuk boyuna bir turlu denk gelemedigim icin surekli 1 Liralık kucuk boyundan alıyorum yalnız bu kucuk boyda hemen bitiyor iki kullanımlık sanmayın.


Ama en onemlisi hayvanlar uzerinde test edilmiyor. Arkasında o dunyalar tatlısı bir tavsan vardı ama bu pakette goremedim .;Umarım politikalarını degistirmemislerdir. Hemen mail atıp cevabı da sizinle paylasırım.. Hızlı emilen asla yaglı his bırakmayan mis gibi kokan bu kremi almayan varsa hemen almalı diye dusunuyor yazıyı bitiriyor hepinizi opuyorum




Simdilik Hosçakalın ~

*
Hep Mutlu Kalın ~
*

4 yorum:

  1. bayılıyorum buna ben yaaaa kokusu harika...

    YanıtlaSil
  2. Deneyeyim merak ettim..

    YanıtlaSil
  3. Bendede vardı bundan nemlendirmekte üstüne yok fakat kokusunu pek sevmedim nedense

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...