a


18 Aralık 2013 Çarşamba

Gratis'in Yılbaşı İndiriminde Kaçırılmaması Gereken Ürünler -TheBalm Dosyası




*
~ Herkese Kocaman Merhaba ~

 *



Efendim yogun geçen günlerin arasına size bir arastırma yazısı hazırladım. Öncelikle ben bazı markaları ve ürünleri indirim dısındayken almıyorum. Yani zaten indirime girecegini biliyorken iki katı fiyatına almak bana pek de akıl isi gelmiyor. Neyse efenim hal durum bu olunca bir de hayvanlar üzerinde deney yapan firmalara para kazandırıp sırf  “ ben dudagımı daha kırmızı göstermek istiyorum ”  gibi sıg bir amaçla baska canlıların zulmüne ortak olmamak için bir çok markayı kullanmıyorum.

Hal bu olunca renkli kozmetikte en büyük favorim olan ; TheBalm indirimini pek heyecanla karsılıyorum. Efendim bilmeyenleriniz varsa belirtmekte fayda var TheBalm ülkemizde öyle olmasa da ,öyle sanılmasa da yurtdısında High-End ( yani elek üstü  ) markalar arasında. İndirimsiz haldeki fiyatları Maybelline’den yüksek Loreal’e yakın.  Bildiginiz üzere Maybelline ve Loreal hayvanlar üzerinde test yapmaktadır. Neyse efenim iste sizlere TheBalm’dan seçtigim indirimde kaçırılmaması gereken ürünler. Bir kısmı benim elimde var o yüzden bu indirimde almayacagım ama bir kısmı yok dört gözle onları bekliyorum.Aslında bu yazı sadece yılbaşında değil bayramlarda ve ya diğer özel günlerde yapılan %50'lik TheBalm indirimlerinde de kullanacağınız minik bir rehber niteliğini taşıyor.

Fiyatları bilmiyorum ama yaklasık fiyatını yazacagım sizlere

Bu arada yazının ilk kısmı için TIK TIK. TheBalm dısındaki diger markalar o yazının içinde


1)TheBalm Schwing Eyeliner








Keçe uçlu eyeliner. Benim gibi eyeliner sevenler kaçırmamalı. Genelde  keçe uçlu eyelinerları sevmem kalın bulurum ama bu eyeliner bambaska. Ucu incecik ve size hem kalın hem ince bir serit çizme imkanı saglıyor. Dip Not : Eyeliner çekmekte yeni iseniz keçe uçlu eyelinerlar fırça uçlulardan çok daha kolay bir uygulama saglar tercihinizi bu yönde kullanmanızı tavsiye ederim.


İndirimli Fiyatı  : 9 TL civarıydı 


2)TheBalm Balms Away Göz Makyajı Temizleyicisi




Hassas gözler için hemen kosarak alınamsı gerekn bir ürün. Bulması çok zor kabul ediyorum ama bulursanız kaçırmayın sakın. Bu kadar kolay makyaj çözen bir sey bir de bukadar saf içerikli olunca insanın almaması delilik olur. 



İndirimli Fiyatı : 12 TL Civarı


3 )TheBalm Balm Shelter 





Efendim ben öyle agır makyajlarla pek alakalı degilim. Özellikle cilt makyajının hafifi cildin dostudur diye inanıyorum .Bu noktada da bu koskocaman Balm Shelter renkli nemlendiriciye kucak açıyorum. Efendim adı bb krem olmasada piyasada satılan Garnier Maybelline vesairenin bb kreminden daha bb kremdir kendisi. Günes koruma faktörü 18’dir,su bazlı nemlendirir cilt rengini esitler ve canlı bir görüntü saglar. İlk sürdügünüzde düzgün dagılmamıs gibi hissedersiniz ama bir dakika içinde aldıgı hale inanamazsınız. Bende iki kutu var bittikçe alacagım.Yok böyle bir bebek.



İndirimli Fiyatı :12-14 TL Civarı




4)TheBalm Stainiac 



Elçin TheBalm’dan en favori ürünlerimden biri de Staniac. Ba-Yı-Lı-Yo-Rum !! Kendisi jel yapılı bir ürün. Yanaklarda allık ve dudakalrda renklendirici olarak kullanılıyor. Ben çok ama çok sık kullanıyorum kendisini. Özellikle dudaklarda kendiliginden kırmızı kiraz dudaklar , yanaklarda kullanılırsa ah utanmıs yada soguktan kızarmıscasına ekstra dogal renk li elma yanaklar elde ediyoruz.Üzerinde “ Hint of Tint “ yazıyor ; yani renklendirmenin ip ucu. Kısacası   alın bu bebegi , benim ki bitsin ben bir daha alacagım.



İndirimli Fiyatı : 11- 12 TL Civarı


5)TheBalm Allık 




Efendim geldik TheBalm’ın en sevilen ürünlerine. Bir tane cilt tonunuza uygun TheBalm allıgı edinin efendim.Yok piyasada böyle güzel böyle dogal allıklar. Benim favorim Frat Boy ama size cildinize renginize göre bu allıklardan alın. Bana dua edeceksiniz eger elinizde zaten TheBalm ‘ın bir allıgı varsa ne demek istedigimi biliyorsunuz. Tertemiz içerik bol pigment ve uzun süre kalıcılık. Hih-End allıklara eliniz gitmeyecek bunlardan sonra. 



İndirimli Fiyatları : 13 TL Civarı


6)TheBalm Sexy Mama Yarı Transparan Pudra




Pudra ihtiyacınız varsa aklınızda bulunsun. Efendim pudradan kapatıcılık beklemek yanlıs.O yüzden pudra alırken transparan ve ya yarı transparan pudralar daha iyi sonuçlar verir . Renkli pudraların yapıları kimyaları geregi daha kalın tanecikli ve belirgin olmak zorunda. O yüzden dogal görünüm kusursuz görünüm istiyorsak bu tür transparan yada translucent pudralar seçmeliyiz




İndirimli Fiyatı : 12 TL Civarı


7)TheBalm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı





Aydınlatıcı kullananların ask yasadıgı bir aydınlatıcı. Eger aydınlatıcı kullanmak istiyorsanız , seviyorsanız kesinlikle almalısınız. Ekstraa pigmentli bu aydınlatıcıyı bitirmenin bir ömür sürecegine inanıyorum. İsterseniz far olarakda kullanabileceginiz bu güzel aydınlatıcıyı aydınlatıcı almak istiyorsanız hiç kusku barındırmadan almalısınız.




İndirimli Fiyatı : 13 TL Civarı


8)TheBalm BahamaMama Bronzer



Bronzer almak istiyorsanız bu ürüne bayılacaksınız. Ben henüz hiç kontörleme islemi yopmıyorum ve toz ürünlerlede yapılan kontürleme islemi aslında yanlıs bir uygulama. Dogrusu sıvı / köpük ürünlerle yapılmasıdır. 

İndirimli Fiyatı : 13 TL civarı



9)TheBalm Paletler 



Efendim geldik zurnanın en son melodisini duydugumuz noktaya. Ben çok far kullanan bir insan degilim öyle rengarenk dumanlı gözler vesaire yapmıyorum özel günler dısında. Benim makyaj tarzım dogala yakın görüntü. O yüzden bayılsam da TheBalm’ın far paletlerini almadım. Ama eger göz makyajı seviyorsanız mutlaka ama mutlaka bu far paletlerinden edinmelisiniz, onlara bir sans vermelisiniz. TheBalm’ın tüm farları çok çok çok pigmentli ,renklerini anında veren farlar kalıcılıkları da bir o kadar.


İlk Misafirimiz Nude Tude :




Ben bu yılbası indiriminde Nude Tude paletini almayı düsünüyorum aslında. İçerisinde far fırçası da olan renkleri çok güzel bir palet

İndirimli Fiyatı : 36-37 TL civarı




 Meet Matt(@) 



Benim gibi öyle çok yıldız sim vesaire sevmiyorsanız bayılacaksınız bu palete.Bir gün bu bebegi de alacagım sanırım.İçerisinde birde çift taraflı far fırçası barındırıyor o da bir artısı.



İndirimli Fiyatı :Maalesef hiç hatırlayamıyorum


Veee Geldik sahnelerin yıldızına




Balm Jovi 


 Efendim ben bu palete asıgım. Bayıla bayıla kullanıyorum. Yok bu kadar güzel bir palet. İçerisinde 9  far ,iki ruj bir allık bir aydınlatıcı var. Yani o kadar güzel bir palet ki aldıgım günden beri favorim. Tüm renkler güzel ve size birbirinen farklı onlarca makyaj yapabilme imkanı saglıyor. Bence gerçekten alınması gerekiyor. Özellikle efendim ayrı ayrı allık, aydınlatıcı ruj far paleti alamayacaksanız bunu kaçırmayın. İçerisinde Frat Boy allık var ki ben gerçek boyunu da aldım bayıla bayıla kullanıyorum. Aydınlatıcı olarak Mary-Lou Manizer  var. Ruj olarak da da birbirinden güzel iki ton var : bunları krem allık olarak da kullanabiliyorsunuz.Farlar ise Ha-Ri-Ka !!!



İndirimli Fiyatı : 38 TL Civarı


simdi Gönül ister ki elbette her seyden almak ,ama sizler için birkaç soru cevap ile  isleri daha kolaylastırmaya çalısacagım :



Elçin tek bür ürün almam gerekiyor ne alayım ?

-Balm Jovi Paleti al tatlım her isine yarar



Elçin senin en favori ürünlerin neler  ?

-Frat boy allık , Stainiac tint ,Balm Shelter renkli nemlenririci



Sen neler alacaksın bu indirimde ? 

-Eger elimde olmasaydı : Balm Jovi ,Balm Shelter,Stainiac  ı kesinlikle alırdım.Ve ek olarak da maddi durumuma göre sepete bir seyler eklerdim .Ben tüketim delisi degilim elimde az ama öz ürün olmasını seviyorum,Renkli kozmetik ihtiyacımı TheBalm ile karsılıyorum genel olarak  , belki farklı tonlarda bir allıgını daha alabilirim ,bir de bulabilirsem Balms Away'i alırım


Sizi sıkmamak namına daha da uzatmıyorum ürünleri, ama özellikle renkli kozmetik ihtiyacınız varsa piyasadaki bu fiyata bu kadar iyi ürünler  satan TheBalm'ı es geçmeyiniz. Hem hayvanlara zarar vermiyor hemde iddia ediyorum bu kadar güzel ürünleri bu fiyatlara bulmanız imkansız. 




TheBalm ile yasadıgım aska tanıklık ettiginize göre artık yazının sonuna gelebilirim. Sizin de herhangi bir yorumunuz ,eklemek çıkarmak istediginiz ,katıldıgınız karsı çıktıgınız ,sormak istediginiz altını çizmek istediginiz ne varsa çekinmeden yazabilirsiniz


Şimdilik Hoşçakalın ~

*
Hep Mutlu Kalın ~
*

11 yorum:

  1. bu indirimde kesin olarak balm jovi lamayı düşünüyorum :) Ayrı ayrı almaktansa aydınlatıcı ve frat boy tek palette daha avantajlı :) Bahama mama için biraz kararsızım , balm shelterdan da almayı düşünüyorum :) bi indirim olsaydı artık Gratis duy sesimizi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de balmjovi yi al :) söylediklerine harfiyen katılıyorum.Mesela ben frat boy allığımı henüz hiç kullanmadım çünkü balm jovidekini kullanıyorum ve bitmesi de o kadar zor görünüyor ki :) Bahama mama beni de kararsız bırakıyor bir tarafım al diyor bir tarafım alma sen konturleme ile uğraşmazssın diyor :) balm shelter kesinlikle alınmalı :)

      Sil
  2. Merhaba Elçin'ciğim,
    Stainiac ve göz makyaj temizleyicisinden haberim yoktu hiç aklımda ilk indirimde kapacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. stainiac ı bulması kolay da umarım makyaj temizleyicisini bulabilirsin :) ben bulamayacağımdan eminim :(

      Sil
  3. indirime girdiği an kesinlikle önerilerini hemen standda bulacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende heyecanla indirime girmelerini bekliyorum :)

      Sil
  4. Balm jovi ve bronzer alıcam sanırım önerinizle :) Ne zaman girerki indirime stoklar boşalmadan gidip alsak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben yarın gireceğine dair duyum aldım bakalım doğru çıkarsa blogda yayınlarım hemen :)

      Sil
  5. Merhaba Elcin, ben ne yazik ki yeni yil indiriminden yurtdisinda oldugum icin yararlanamadim :(( Simdi sabirsizlikla yeni indirimlerini bekliyorum.The Balm'dan almak istedigim en az 5,6,7 ... urun var :D Ben Sevgililer gunune ozel artik indirim yapicaklarini tahmin ediyorum, sende 12 Subat'tan once indirim olur muuu ???

    YanıtlaSil
  6. Ah ah.. Keşke bu yazını daha evvel görmüş olsaydım.. Eyeliner arıyorum ne yazık ki Gratisin bulunduğu bir şehirde yaşamıyorum ve arada sırada gidiyorum ve eyelinersızım :( Renkli nemlendiricisinin yapısı harika ama ben en açık rengini ancak yazın kullanabiliyorum çünkü çok beyazım (kızılım doğal ne yazık ki..) farları cidden harika ve downboy allığı sanki disney prensesiymişim gibi hissettiriyor (cesur daki Merida ) hele hele o tatlı mı tatlı lip staini yok mu ^.^ ben prom queen i kullanıyorum ve bir BİYOLOG olduğumdan hayvanlar üzerinde denenmeyen ürünleri kullanmak genel prensibim. (hele benim gibi tavşan seven biri için :( ) Keşke sana sipariş verip de alabilsem balmları... Biri bunu yapmalı ! Lütfen biri sesimi duysun ! Benim gibi Gratise çok zor ulaşan çok insan var ve oradaki güzellikleri kaçıran.. Sağlıkla kalın :*

    sevgiler xxx

    YanıtlaSil
  7. ben yüzümde gıdımla yüzümün genişliğini kapatacak bir şey arıoyorum, benim şimdi bahama mama mı almam gerekiyor? tek ürün balm jovi alsam, bunun içinden bu tarz bir ürün hangisi olabilir kullanabileceğim? bir de onun adı ne oluyor:) çok soru sordum ve cevapları şimdiden merak ediyorum :) teşekkürler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...