a


25 Kasım 2013 Pazartesi

Kalyon Kozmetik Maili

*
~ Herkese Kocaman Merhaba ~
*

Bugün sizlerle ürün tanıtımı yada öneriden farklı tonda bir yazı paylaşacağım. Efendim ben hayvanlar üzerinde test edilen ürünler satın almıyor almamaya çalışıyorum. 


Bolca nail art yapan ve oje süren bir kişi olarak da ojeler  en sık aldığım kozmetik ürünler. Geçtiğimiz günlerde bilmeme rağmen bir değişiklik var mı diye kontrol etmek amacıyla Kalyon Kozmetiğe mail attım. Mailleri aşağıda paylaşıyorum.

Benim yazdığım mail şöyle 
               “
  •   Merhaba
     Kalyon ürünlerini severek kullanıyorum.Bir sorum var size :Kalyon ürünleri yada içerikleri         hayvanlar üzerinde test ediliyor mu ? Tüm aşamaları kapsıyor bu sorum.Test edilmiş hammadde     kullanıyormusunuz ?          “


Onlar ise çok hızlı bir şekilde şöyle cevap verdiler

 
  •   Merhaba,Tırnak bakım ürünlerimizin hiçbiri, herhangi bir üretim aşamasında hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.İlginize çok teşekkür ederiz    








Kalyon ürünlerini severek kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim.  Hatta Tırnak Besleyicisini tırnakları kolay kırılan herkese  tavsiye ediyorum. Yok böyle bir ürün .En başarılı bulduğum tırnak sertleştirici ürün. Birde ojeleri hemen bitiremiyorsanız oje çözücüsünü de tavsiye ederim. Uhulaşmış ojeleri eski performansına döndürmek için birebir. Ben Şuan sertleştirici ürün olarak NYC'nin burada bahsettiğim ürününü kullanıyorum memnunum ama bitirince Kalyon'a döneceğim.




~Şimdilik Hoşçakalın~
*
~Hep Mutlu Kalın~
*

4 yorum:

  1. Bende kalyon kullaniyorum tirnaklarim hep kiriliyo. Kalyon tirnak sertlestirici kullanmadan asla uzatamiyorum. Kalyonun hayvan deneyi yapmadigina cok memnun oldum ama firmaya tabii kendi agzindan soyleme yani ne kadar guvenmeliyiz bilmiyorum. En azindan hayvan deneyi yapmadiklarini dusunmek bile insani mutlu ediyor. Hollandada kalyon yok o yuzden son kalyonum bitince naparim bilmiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firma beyanları aslında resmi beyan sayıldığı için mail de yalan söyleyemiyorlar diye biliyorum.Ama evet sözle her türlü yalanı söylüyorlar.umarım bir gün hollanda da satmaya başlarlar :)

      Sil
  2. Vardı da biz mi kullanmadık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ahh çin'de hayvan deneyi yapmadıkları için maalesef satamıyorlar. En güzeli artık Türkiye'ye gelince bi kaç tane alıp depolamak herhalde

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...