a


7 Kasım 2013 Perşembe

Renkli Havyar Mini Nail Art

Herkese Koskocamaaaan Merhabaa

Bugün size şuanda tırnağımda olan nail art çalışmamı anlatacağım.Aslında pek art sayılmaz basit bir çalışma.

Öncelikle ben şunu belirtmeliyim tüm tırnaklardaki nail art uygulamalarındansa yüzük parmağındaki uygulamaları daha çok seviyorum genelde.Tabii konsept uygulamaları yaptığımda tüm parmaklara uygulamak daha güzel geliyor bana.  (örn : cadılar bayramı,ninja kaplumbağalar,meslekler yakın zamanda yaptığım konsept uygulamaları )
Bu mini havyar uygulamam da tam vize dönemindeyken,mühendis dişisi nasıl ders arası verir de bir koşu tırnaklarını süsler onun örneği :)





Öncelikle burada bahsettiğim NYC tırnak sertleştiriciyi tüm tırnaklarıma sürdüm.




Sonra Essence Nude Glam serisinde 08 peach &cream ojesini  sürdüm.Kendisi çoook tatlı bir ten-pudra  rengi. Ben çok severek kullanıyorum. Lakin Essence ojelerin iki sorunu var : Kolay deforme oluyorlar.Çok çabuk neredeyse aynı gün matlaşıp, soluklaşıp siliniyorlar sanki tırnaktan;diğeri de çabuk ağdalılaşıyor : yani kalınlaşıyor .Kalın fırçalarıyla uygulaması çok kolay ve bol renk seçeneğiyle de insanı cezbediyor bu hayvanlara zarar vermeden üretilen minik ojecikler.



Yüzük parmağıma havyar uygulaması yaptım.Havyarın kodunu veremeyeceğim maalesef .Çinden 24 lü olarak almıştım.Onlardan karışık renkli olanı kullandım.



En sonda hepsini Flormar'ın normal cilası ile cilaladım
İşte bu kadaaar :)


Fotoğraflamayı mecburen akşam yapıyorum çünkü uygulamayı da akşam yaptım.Sabaha doğal olarak biraz daha kötü görünecek :)


Umarım Beğenmişssinizdir

Şimdilik Hoşçakalın

Hep Mutlu Kalın

6 yorum:

  1. bayıldım yemelik seker gibi :) yüzük tırnağı olayınada katılıyorum. peki performansı nasıl dökülme durumu ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) şöyle ki eğer altına sürdüğümüz ojeyi kalın tutarsak ve cila kullanırsak çooook kalıcı ama altına ince oje sürersen pıtır pıtır dökülmeleri kaçınılmaz ,aslında bununla ilgili bir kaç mail de aldım bugün zamanımı ayarlayabilirsem bir yazı yazacağım havyar manikür üzerine

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...