a


23 Kasım 2013 Cumartesi

Rival De Loop Young Fresh Kick Make-Up Fondöten

Herkese Kocamaan Merhaba
Bugün sizlere Cruelty Free  (yani hayvanlar üzerinde test yapmayan ) bir markanın çok uygun fiyatlı bir fondötenini tanıtacağım. Hayvanlar üzerinde testin detaylarını merak edenler için burada bir yazı yazmıştım bakabilirsiniz.

Efendim malumunuz sivilce tedavisi görüyorum. Ağır bir tedavi değil ama ten makyajı yapmamam gerekiyor. Bende burada yazdığım almış olduğum TheBalm'ın renkli nemlendiricisi Balm Shelter'larımı açmak istemedim. Çünkü açıldıktan sonra bir raf ömrü var benim de o sürede bitirme şansım yok bu sebeple uygun fiyatlı bir fondöten alayım projelerdir partilerdir derken mecburen makyaj yapmam gereken yerlerde kullanayım dedim.

Bu noktadada Rival De Loop Young’ın Fresh Kick Make-up Fondöten’i. Size lafı çok uzatmadan anlatayım :



Öncelikle ilk artısı  çok uygun fiyatlı ve cruelty free oluşu.Fiyatını şu alışverişimde yazmıştım.
Pompalı plastik ama sağlam bir ambalajı var. Açıldıktan sonra ömrü 12 ay. 30 mililitrelik bir ürün.



Yapısı su bazlı yapısı var mat bir fondöten.Hatta ciddi oranda mat.Bu fotoğrafta göreceğiniz üzere biraz koyu kıvamlı. Öyle çok akışkan değil



Altına iyi bir nemlendirici uygulamakta fayda var mat olduğu için biraz kurutuyor. Benim cildimde biraz pudralanmış gibi durdu. Ama cildim şuan tedaviden dolayı çok kuru beklide ondandır.

Çok likit yapıda değil kuru ciltlilerin kullanırken çok  nemlendirici ile karıştırmalarını tavsiye ederim

Dalin Bebek şampuanı gibi kokuyor. Çok hafif bir koku ama benim hoşuma gitti

Kesinlikle çok kalıcı. Alman ürünlerinin genel özelliği sanırım bu. Gün boyu yüzümde kalıyor

Temizlenmesi  kolay sanki cildimi ve gözenekleri tıkamadı gibi hissettim.

Bence üzerine pudra ile sabitlemeye gerek yok. Eğer çok çok yağlı bir cildiniz yoksa pudraya gerek yok. Belki transparan bir pudrayla çok hafif geçebilirsiniz üzerinden




Farklı ışıklarda bileğimin içinde duruşu böyle. En açık 01 rengi benimki .İlk elime aldığımda ürün koyu gibi duruyor. Hatta ben o yüzden epey kararsız kaldım. Ama zamanla ciltte rengi açılıp cildimle uyumlu hale geliyor. 

Kağıda uyguladığımdada iki farklı ışıkta böyle görünüyor.Dediğim gibi ürün koyu görünüyor ama enteresan bir şekilde cilt rengini alıyor.
Son olarak da iki farklı ışık altında elimde duruşu böyle.
Cilde emildikten sonra rengini eşitliyor Hatta açık renk olan yüzüm ve koyu renk olan elimde de uyumlu ve doğal görünmeyi başardı.
Yani ben sevdim kendisini

İşte böyle.Siz de kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz ?  Yorumlarınızı sorularınızı çekinmeden yazabilirsiniz. Öpüyorum Çok



4 yorum:

  1. alakasız olacak belki ama istersen yayınlama fakat ben senin mail adresini arıyoruuuumm bulamıyorummm :) mail adresini bir yere yazarsan çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yook olur mu ne demek :) pisilimisili@gmail.com adresinden bana ulaşabilirisin :) aslında yazıyordu yanlışlıkla kaldırmışım onu da ekleyeyim harika oldu uyardığın :) :)

      Sil
  2. ben de bugün yılbaşı indiriminden aldım 2 tane fiyatı 3liraya düşmüştü:) ama araştırmak istedim senin yazın denk geldi mutlu oldum:):):) kullandıktan sonra yorumlarımı yazacağım ben de blogumda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy iyi yapmışsın ben daha giemedim bugün gidip bir sürü alacağım eşe dosta :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...