a


16 Kasım 2013 Cumartesi

Victoria's Secret Kissable Massage Lotion Berry Passion

Herkese Kocaman Merhabaaa

Günaydınlar efendim günaydınlar (ben bu yazıyı hazırlarken saat 07:00,kaçta yayınlayabilirim henüz bilmiyorum )


Blogumu sınavlardan dolayı biraz başı boş bırakıyorum  biliyorum ama telafi edeceğim.

Hatta size şimdi hemencecik bir ürün tanıtacağım. Baktım ki blogda hiç masaj yağı losyonu paylaşmamışım bende bir tane onlardan paylaşayım dedim.

Bu gün size Victoria’s Secret Kissable Massage Lotion Berry Passion yani ,Victoria's Secret'ın Öpülebilir Masaj Losyonlarından Çilek Tutkusu* nu anlatacağım.Masaj losyonlarını,kokulu kremleri çok seviyorum.Zaten kim masaj sevmez ki J

*Berry aslında çilek dut böğürtlen vb meyvelerin genel adı olduğundan kokusu gereğiyle çilek olarak çevirmeyi uygun gördüm






Öncelikle negatif ,benim beğenmediğim yönlerinden bahsedeyim: sadece kokusu. Aman Allahım bu ne kokudur buram buram çilek kokuyor.Çilek Tutkusu adını şanıyla hakediyor. Sıkıntı şu ki ; ben çilek kokusunu sevmem.

 Ama öyle böyle değil buram buram çilek ve sürdüğünüz yerde de uzunca bir süre  (teninize bağlı olarak günlerce ) Çilek kokuyor. Tabii ki ilk anda buram buram çilekle banyo yapmışsınız gibi kokup zamanla azalıyor ama iki gün sonra hala burnumu bileğime yasladığımda çilek kokusunu alabiliyordum. Aslında kendisi ile ilgili tek negatif özellik bu benim için. Ama çilek kokusu seviyorsanız bu masaj losyonu için çıldırırsınız. Evde yürüyen bir çilekli puding gibi dolaşmaya hazır olun.



Arka yüzü de böyle

Kıvamı  losyon şeklinde. Su bazlı bir yapısı var çok hızlı emiliyor ve çok iyi nemlendiriyor.Henüz masör işvereni olmamamdan dolayı ben kendisini daha çok nemlendirici yerine kullanıyorum. Azıcık bir miktarı koskocaman alanlara yetiyor.





Kendisi çok şık bir ambalajda. Amsterdam'dan alınmış olmasının verdiği bir etkimi VS olmasından mı bilmiyorum ama ambalajının detayları epey ilgi çekici.






Sağlam plastikten  yine sağlam kapaklı bir ambalaj.Öyle valizde filan açılıp akacak cinsten değil.


Üzerinde de yazdığı gibi “kissable “ yani öpülebilir.Zaten yine   “Tease For Two “ yazıyor yani “iki kişilik haz” yazıyor.. Victoria’s Secret’ın tüm dudak ürünlerinde olduğu gibi şekerli. Şuan size tanıtırken bi damla elime uyguladım ve yapay plastik bir tadı olmadığına sizi temin edebilirim. Dilinizi değdirdiğinizde aldığınız şekerli bir tadı var. Bayan ,sizi baklava gibi hissettiren türden bir şeker değil. Yani efendim çilek severseniz bide böyle tatlı dudak balmlarını filan sevenlerdenseniz bu losyon tam sizlik. Çilek sever kişinin saatlerce kendini koklayarak öperek  zihnini yitirmesi an meselesi J 

Ben dediğim gibi  çook ama çook hızlı emiliyor ve çook güzel nemlendiriyor olması sebebiyle nemlendirici losyon olarak  kullanıyorum. Eğer başka aromalı olsaydı sanırım asla ama asla elimden düşürmezdim bu kadar kalıcı kokulu ve güzel nemlendiren bir losyonu.

Hakkında söyleyebileceklerim bu kadar. Eklemek istediğiniz bir şey,bir sorunuz ya da yorumunuz olursa çekinmeden yazabilirsiniz.Seve seve cevaplarım,Öpüyorum Hepinizi


~Şimdilik Hoşçakalın~
*
~Hep Mutlu Kalın~
*

1 yorum:

  1. Canim kokusunun ne kadar kalici oldugunu cok iyi bilirim. Esim almis eve gelmis, masaj yapacak bana.. Tabi ben havalarda cunku masaj manyagiyimdir. sirtima bir surdu ilk biri dakika ayy ne guzelmis kokusu ama biraz zaman gecince buram buram cilek..kullanamadim gidip dus almak zorunda kaldim cikmadi uzerimden kokusu.. o gunden beri dolapta duruyo kendisi hic kullanmiyorum. Kokusu guzel fakat bence cok yogun oldugu icin cilek kokusunu sevsen bile bayiyo.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...